top of page
Luksuzni bajramski poklon paket - prirodni sapun, krema za ruke, balzam za usne,

Luksuzni bajramski poklon paket - prirodni sapun, krema za ruke, balzam za usne,

100,00KMPrice

Uživajte u blagdanskom duhu s našim ekskluzivnim bajramskim poklon paketom, osmišljenim da razmazi vaša osjetila i pruži vam potpunu njegu kože.U ovom posebnom bajramskom poklon paketu donosimo vam sve što je potrebno za potpunu njegu i blistavu kožu. 
U našem ekskluzivnom bajramskom poklon paketu nalazi se raskošna kolekcija prirodnih proizvoda, stvorenih s pažnjom prema vašoj koži. Ručno izrađeni sapun, sa svojim bogatim sastojcima, pruža osvježavajući doživljaj čistoće s prirodnim mirisima koji očaravaju osjetila. Za dubinsku hidrataciju i njegu, naša krema za ruke pruža intenzivnu vlagu i mekoću, čuvajući vaše ruke zaštićenima i njegovanim. Hranjivi balzam za usne omekšava i obnavlja osjetljivo područje usana, pružajući im dugotrajnu hidrataciju i zaštitu. Pjena za umivanje nježno čisti kožu lica, uklanjajući nečistoće i ostavljajući je svježom i blistavom. Lagani hijaluronski serum za lice pruža intenzivnu hidrataciju i pomlađivanje, ostavljajući kožu glatkom i sjajnom a bogata krema hrani i obnavlja vašu kožu.

 Ovaj luksuzni paket je dar koji će razmaziti vašu kožu i pružiti vam osjećaj potpune njege i blagostanja u vrijeme bajrama. Neka vaša koža zasja zdravljem i ljepotom uz našu ekskluzivnu kolekciju proizvoda. Bajramski poklon paket - simbol pažnje i ljubavi prema vašoj koži u ovom posebnom vremenu.

Slični proizvodi