Pravila korištenja i politika privatnosti

Opšti uslovi korištenja web stranice
 

        Ovo su Opšti uvjeti korištenja web stranice www.zenkozmetika.com od strane korisnika te korištenje usluge webshop-a. ZEN Prirodna kozmetika je nositelj autorskih prava na sadržaju i formatima web stranice www.zenkozmetika.com.

        Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog odobrenja "ZEN Prirodna Kozmetika" ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu "ZEN Prirodna kozmetika" ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

        Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja web stranica te prihvaća koristiti sadržaj web stranica isključivo za ličnu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

Privatnost i sigurnost

        Ovime dijelom se opisuje način upotrebe ličnih podataka prikupljenih putem ove web stranice. Pod ličnim podacima smatraju se Vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje ZEN dolazi tokom Vašeg korištenja web shopa.

        ZEN se obvezuje štititi lične podatke svojih Kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka BiH, te se obvezuje da lične podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka Kupca (osim podataka koji su neophodni poslovnim partnerima za izvršavanje poslovnih procesa). Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima je ZEN po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, dužan dostaviti ili ustupiti na uvid lične podatke Kupaca.
        Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima "ZEN Prirodna kozmetika" kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o odgovornosti

        Informacije na ovoj web stranici su iz najbolje namjere date u informativne svrhe, te u potpunosti na Vaše razmatranje i uviđaj. One ne predstavljaju liječničke ili medicinske savjete te se ne koriste za dijagnozu ili terapiju. Publikacije i sadržaj koji se nalazi na stranicama www.zenkozmetika.com ili bilo koji njihov dio ne može se smatrati dovoljnim temeljem za donošenje medicinskih, ličnih, finansijskih ili poslovnih odluka.

        ZEN Prirodna Kozmetika ne može garantirati da će preparati na www.zenkozmetika.com web prodavnici u potpunosti odgovarati Vašim potrebama.

        U slučaju konkretnih medicinskih stanja, prije korištenja ovih proizvoda potražite savjet liječnika o upotrebi pojedinog proizvoda. ZEN preparati ne mogu zamijeniti liječnički postupak ili liječenje. U slučaju neshvaćanja, pogrešnog razumijevanja ili zlouptrebe datih informacija, ZEN Prirodna Kozmetika nije odgovorna za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu, uključujući i eventualno narušavanje zdravlja.

 

Metode plaćanja

  • Virmanski

  • Pouzećem