top of page

Ko stoji iza brenda ZEN?

ameen-fahmy-3V8gdLbwDOI-unsplash_edited.jpg
17948499422038735.webp

Upoznajte Semru

Dobro došli u moj mali svijet u kojem zajedno sa vama stvaram nezaboravne ZEN trenutke.

Moje ime je Semra Sukanović Bešlagić, osnivačica sam brenda prirodne kozmetike ZEN. 

ZEN predstavlja svojevrstan spoj nauke i svih blagodati prirode. ZEN je nastao kao plod ljubavi prema mojoj struci- farmaciji i nepresušnom izvoru inspiracije - prirodi. 

Zahvaljujući nauci i znanju iz oblasti tehnologije i proizvodnje uspjela sam dobiti formulacije nastale na prirodnoj bazi koje njeguju i štite našu kožu, potpuno su netoksične za naše tijelo ali i našu okolinu,

ZEN priča započela je 2018. godine kao hobi. Uslijedile su godine učenja i rada zahvaljujući kojima se naša priča pričala širom Bosne i Hercegovine. 
 

ZEN priča je krenula sa malim koracima ali velikim snovima da ovaj svjet učini boljim mjestom za sve nas.

Hvala Vam što ste dio ove priče.

VRIJEDNOSTI KOJE NJEGUJEMO
Potpuno prirodno
noun_Natural_796214.png

Naši preparati se izrađuju prema orginalnim recepturama formulsanim od strane farmaceuta. Koristeći znanja i vještine iz polja tehnologije i botanike u kombinaciji sa prirodnim sastojcima poput biljnih i eteričnih ulja, biljnih hidrolata i prirodnh boja stvaramo savršene proizvode u koje ćete se zaljubiti na prvo korištenje.

POTPUNO PRIRODNO

Ručno rađeno

ZEN preparati nastaju pažljivom ručnom izradom koristeći kvalitetne, sigurne i provjerene sastojke. 

Vjerujemo da ovakva proizvodnja daje posebnu vrijednost, mogućnost personalizacije i potpune posvećenosti svakom proizvodu i kupcu.

RUČNA IZRADA

Eco friendly
Domaći proizvod
noun_Recycle_426051.png

Najveću inspiraciju u kreiranju ZEN preparata nalazimo u prirodi i upravo zbog toga želimo poduzeti sve korake kako bismo joj vratili onoliko koliko uzimamo. 
U svakom segmentu naše proizvodnje vodimo se zero waste ideologijom, maksimalno iskorištavamo sve sirovine, koristimo prirodne materijale, smanjujemo upotrebu plastike te omogućavamo našim kupcima da budu dio ovog poduhvata tako što će nam vratiti staru ambalažu i omogućiti da je ponovo iskoristimo.

ECO- FRIENDLY

387.png

ZEN preparati nastaju u našoj domovini, Bosni i Hercegovini i upravo kupovinom naših proizvoda podržavate i pomažete ekonomiju naše zemlje te je činite ljepšom i lakšom za život svih nas.

DOMAĆI PROIZVOD

bottom of page