top of page
Radiant Bliss Trio -set proizvoda za njegu masne i problematične kože

Radiant Bliss Trio -set proizvoda za njegu masne i problematične kože

82,00KM Regular Price
75,00KMSale Price

Zamislite dar koji nije samo kutija s proizvodima, već ključ za otključavanje samopuzdanja koje ti donosi čista, blistava i ydrava koža!

Ako tokom praznika želiš pokloniti sebi ili svojoj voljenoj osobi upravo ovo- onda si na pravom mjestu.

Ovaj trio tvojoj koži donosi osvježenje, blistavost i uklanja sve nečistoće a tebi preostaje samo da uživaš u praznicima sa dozom novog samopuzdanja- jer upravo takva treba da uđeš u novu godinu.

U ovom setu te čeka najnježnija pjena za umivanje lica koja temeljito čisti kožu, efikasno skida šminku, sprečava lučenje sebuma i pomaže u borbi protiv akni i prištića.

Nakon čišćenja lica vrijeme je za obaveznu hidrataciju a upravo za to koristiš Radiant You serum za lice. Bogat hijaluronskom kiselinom, glicerinom i pantenolom ovaj serum dubinski hidrira tvoju kožu, čini je glatkom, elastičnom, punom života i prirpema je za naredni korak tvoje njege - Clear Skin Complex kremu za lice.

Ova fatastična krema, najlaganija i najprozračnija koju ćeš ikada probati čini čuda! Zahvaljujući posebno spoju aktivnica poput cinka, irisa i vitamina A- u novu godinu ideš sa potpuno čistim tenom - bez aknica, prištića i flekica.

 

Slični proizvodi