top of page
FRESH FACE - Pjena za umivanje SUHA I OSJETLJIVA KOŽA

FRESH FACE - Pjena za umivanje SUHA I OSJETLJIVA KOŽA

17,00KMPrice

Pjena za umivanje Fresh Face čisti kožu bez isušivanja, a istovremeno pomaže da se održi prirodni hidratacijski faktor. FRESH FACE je baš ono što ti treba za čišćenje lica! 💆‍♀️

FRESH FACE je baš ono što ti treba za čišćenje lica! 💆‍♀️ Ova fantastična pjena je tu da ti pruži nevjerojatno nježno iskustvo čišćenja, posebno namijenjeno osjetljivoj i suhoj koži. Sastoji se od odličnih sastojaka poput biljnog surfaktanta kokosovog glukozida, hidrolata kamilice, d-pantenola i glicerina. Svi ovi sastojci rade zajedno kako bi ti pružili osvježavajuće i hidratantno čišćenje za lice.

FRESH FACE pjena je prava blagodat za tvoju kožu! 😍 Kokosov glukozid, naša super biljna tajna, nježno će očistiti tvoje lice od svih nečistoća i  šminke, pružajući ti osjećaj čistoće i svježine. Hidrolat kamilice dolazi kao pravi spasitelj, smirujući tvoju kožu, smanjujući crvenilo i pružajući ti trenutke potpune opuštenosti. A tu su i d-pantenol i glicerin koji će spriječiti isušivanje  ostavljajući kožu mekom i glatkom.

FRESH FACE pjena je posebno dizajnirana za osjetljivu i suhu kožu koja zahtijeva posebnu pažnju. Ne brini, više ne moraš trpiti suhoću i nelagodu na svom licu! Ova pjena je tu da ti pruži njegu kakvu zaslužuješ. 💖

A za potpuni tretman, isprobaj naše druge proizvode koji se savršeno kombiniraju s FRESH FACE pjenom. Nakon čišćenja, preporučujemo hidratantnu kremu ili lagani hijaluronski serum za potpuno hidrataciju. Također, za osvježenje tijekom dana, isprobaj naš umirujući tonik za lice s aloe verom  🌼 Tvoje lice će ti biti zahvalno!

Upusti se u svijet čistoće i osvježenja s našom FRESH FACE pjenom.  ✨✨

Slični proizvodi