top of page
GOOD HAIR DAY hranjivi  balzam za kosu

GOOD HAIR DAY hranjivi balzam za kosu

26,00KMPrice

Good Hair Day balzam je tvoj novi saveznik za postizanje prekrasne kose! 💫Ovaj posebni balzam sadrži visokokvalitetna biljna ulja kao što su kokosovo ulje, maslinovo ulje, suncokretovo ulje, ulje jojobe i shea maslac. Obogaćen je hranjivim sastojcima poput aloe vere, vitamina E, keratina te neodoljivim eteričnim uljima mente i bergamota. Sve ove prefinjene sastojke smo kombinirali kako bismo tvojoj kosi pružili hidrataciju i blistavost.

Good Hair Day balzam je tvoj novi saveznik za postizanje prekrasne kose! 💫 Kombinacija visokokvalitetnih biljnih ulja poput kokosovog ulja, maslinovog ulja, suncokretovog ulja, ulja jojobe i shea maslaca čini ovaj balzam izuzetno hranjivim i bogatim. On hrani i hidratizira tvoju kosu, čineći je mekom, podatnom i lako upravljivom. Ovi sastojci također pomažu u obnavljanju oštećene kose, pružajući joj potrebnu njegu i zaštitu.

Obogaćen aloe verom, vitaminom E, keratinom i neodoljivim eteričnim uljima mente i bergamota, Good Hair Day balzam pruža dodatnu dozu blagodati. Aloe vera hidratizira vlasište, smiruje iritacije i čini vlasište zdravim. Vitamin E djeluje kao antioksidans, štiteći kosu od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima. Keratin je ključni gradivni blok kose, pružajući joj snagu i elastičnost. Eterična ulja mente i bergamota ne samo da pružaju osvježavajući miris, već i potiču rast kose te je čine sjajnom i blistavom.

Good Hair Day balzam je namijenjen svima koji žele hraniti, hidratizirati i njegovati kosu na dubok i njegujući način. Bez obzira na tip kose, ovaj hranjivi balzam pruža optimalnu njegu. Posebno je koristan za suhu, oštećenu ili beživotnu kosu koja treba dodatnu hidrataciju i obnovu. Također je pogodan za sve one koji žele postići meku, sjajnu i zdravu kosu.

Slični proizvodi