top of page
BUBBLE GUM  - luksuzni visokokvalitetni prirodni sapun

BUBBLE GUM - luksuzni visokokvalitetni prirodni sapun

10,00KMPrice

Bubble Gum sapun je neodoljivi komadić radosti koji će unijeti šarenu razigranost u vašu svakodnevnu njegu kože. Ovaj luksuzni visokokvalitetni prirodni sapun vas vraća u bezbrižne trenutke djetinjstva koji donosi ne samo kvalitetnu njegu, već i osvježavajući mirisni doživljaj .
 

Sastavljen s pažnjom prema najboljim sastojcima, Bubble Gum sapun obogaćen je hidratantnim bademovim uljem koje će obnoviti mekoću vaše kože, dok maslinovo ulje pruža hranjive tvari koje je čine sjajnom i blistavom. Kokosovo ulje, zajedno sa "Bubble Gum" mirisnim uljem, stvara pravu eksploziju svježine i slatkoće.

 

Neodoljivo veselo i slatko, baš poput omiljenog okusa žvakaće gume iz djetinjstva. Svaki put kad koristite ovaj sapun, vaša će osjetila biti obuzeta notama razigranosti i radosti, podsjećajući vas na bezbrižne dane provedene u igri i smijehu.

 

Osjećajnost u komadiću, putovanje kroz vrijeme u svijet igre i mašte... Bez obzira na vašu dob, ovaj sapun će unijeti osjećaj radosti i entuzijazma u svaki trenutak njege. Osjetite slatku magiju Bubble Gum sapuna i obavijte svoju kožu njegom i mirisom koji budi uspomene na najslađe trenutke života.

Slični proizvodi