top of page

Povratna ambalaža

Dobro je poznata činjenica da ZEN proizvodi nastaju od najfinijih, pažljivo biranih prirodnih sastojaka kako bi tvoja koža iskoristila sve blagodati prirode.

Mi u ZEN porodici se vodimo jednom starom izrekom koja kaže “dobro se dobrim vraća” te smo upravo zbog toga pokrenuli eko revoluciju kako bismo se odužili prirodni za sve što nam daje.

Šta smo to poduzeli da očivamo našu prirodu I smanjimo proizvodnju otpada?

  • Tokom proizvodnje pazimo na potrošnju vode, struje i drugih resursa.

  • Pametno koristimo sirovine – vodimo se principima “zero-waste” proizvodnje te tokom izrade naših proizvoda maksimalno iskorištavamo sve sirovine tako da ništa ne propada.

  • U potpunosti smo izbacili plastiku iz naših pakovanja – ne koristimo plastificirane naljepnice i sintetičke materijale te su naše kartice, kutije i vrećice izađene od 100% recikliranog materijala ili materijala koji se može ponovo reciklirati.

  • Od sada naši proizvodi dolaze u staklenoj ili metalnoj ambalaži koju možeš i trebaš vratiti nakon što potrošiš svoju omiljenu kremicu, maskicu ili tonik, a mi ti za uzvrat poklanjamo popust koji možeš iskoristiti bilo kada i za narudžbu bilo kojeg dostupnog proizvoda iz naše ponude.

Kako ti možeš doprinijeti ovoj eko priči?

Cijela ova priča bez tebe kao našeg kupca ne bi imala smisla - UPRAVO TI IGRAŠ NAJBITNIJU ULOGU!

Sve što treba da uradiš jeste da nakon što kupiš neki proizvod iz naše ponude koji dolazi u metalnoj ili staklenoj ambalaži, sačuvaš tu ambalažu, vratiš nam je uz jednu od tvojih narednih narudži i ostvariš super popust.

 

Mi te ne uslovljavamo nikakvim sakupljanjem bodova, te popust možes iskoristiti u svakom trenutku, a u nastavku pogledaj koliko vrijedi ambalaža te koliko popusta ti donosi:

Posjeti web shop već danas, pronađi svoj omiljeni proizvod i uživaj u popustima znajući da si i ti doprinijeo/la eko revoluciji!

Kada sakupiš određeni iznos popusta od ambalaže bez obzira da li se radi o metalnoj, staklenoj ili kombinaciji ove dvije možeš nam se javiti putem maila ili putem društvenih mreža, ili na web shopu u napomeni naznači da koju nam ambalažu vraćaš, a mi ćemo pri narednoj narudžbi organizovati preuzimanje ambalaže bez dodatnih troškova na tvoj račun.

Osjeti ZEN

Živi ZEN

Budi ZEN

Njeguj sebe i čuvaj ono što se nalazi oko tebe.

bottom of page