top of page
  • Writer's pictureZEN

Zen Atelje - Otvoren pravi raj za ljubitelje prirodne kozmetike u Tuzli!


Dragi čitatelji,

Imamo sjajne vijesti za sve ljubitelje prirodne kozmetike u Tuzli! ZEN prirodna kozmetika je otvorila svoj prvi atelje, a sa vama dijelimo bar dio naših utisaka i fotografija.


ZEN prirodna kozmetika je dobro poznat brend koji je osvojio srca mnogih svojim prirodnim i ekološki osviještenim proizvodima za njegu tijela. Njihovi proizvodi su ručno izrađeni s ljubavlju i pažnjom prema prirodi i vašoj koži. Njihova filozofija je jednostavna - naučiti ljude da vole kožu u kojoj žive i osnažiti ljude da brinu o sebi i okolini koristeći samo najbolje sastojke iz prirode.

Unutar ateljea, pronašli smo prekrasno uređen prostor koji odražava esenciju prirode. Drveni elementi, biljke i prirodna svjetlost stvarali su opuštajuću atmosferu. Proizvodi su bili izloženi sa pažnjom, a ljubazno osoblje bilo je spremno pomoći nam u odabiru proizvoda koji najbolje odgovaraju našim potrebama.
Paleta proizvoda bila je dojmljiva - od mirisnih sapuna obogaćenim esencijalnim uljima do njegujućih krema i seruma. Svi proizvodi su pakirani ekološki prihvatljivim materijalima, što je još jedan plus za ovu predivnu marku.


Na samom otvaranju, posjetitelji su imali priliku isprobati proizvode na licu mjesta i upoznati se s procesom izrade ovih ručno izrađenih blaga. Uz to, svi su imali priliku sudjelovati u posebnim promotivnim ponudama i kupiti za sebe i svoje najdraže proizvode koje će njihova koža odmah zavoljeti.Sigurni smo da će ZEN atelje postati omiljeni odredište svih ljubitelja prirodne kozmetike u Tuzli i šire. Njihova stručnost, posvećenost kvaliteti i prirodnim sastojcima ističe ih u moru kozmetičkih marki koje preplavljuju tržište a ljubav koju provlače kroz svaki segment svog poslovanja od trenutka izrade proizvoda pa sve do trenutka kada se taj proizvod nađe u vašem ormariću je nešto zbog čega ćete zauvijek ostati vijerni ovog brendu.


Ako ste u potrazi za proizvodima koji će vam pomoći da zavolite kožu u kojoj živite, posjetite ZEN atelje u Džafer Mahali na broju 54 i doživite čaroliju prirodne kozmetike koja će vas oduševiti.


Hvala na čitanju, i dobro došli u mjesto gdje ljubav prema vašoj koži počinje. U nastavku pogledajte galeriju fotografija sa otvaranja.21 views0 comments

Comments


bottom of page