top of page

Uspješno završena prva edukacija izrade prirodnih sapuna!

Protekle nedjelje smo uspješne realizovale drugi dio edukacije izrade prirodnih sapuna te smo u ugodnoj i opuštenoj atmosferi uživale u plodovima našeg rada.


Polaznice prve edukacije izrade prirodnih sapuna

Sve tri polaznice naše prve edukacije su uspješno savladale teoriju kao i praktične vještine potrebne za izradu potpuno prirodnih, ručno rađenih sapuna hladnim procesom.


U prvom dijelu dana zajedno smo uživale u plodovima njihovog rada, režući sapune i diveći se kreacijama koje su uspjele sprovesti u djelo.





U drugom dijelu dana, polaznice su imale priliku slušati predavanje pod nazivom " Finansijski wellness za bolji biznis" koje je vodila dipl.ekonomistica Selma Halilović, osnivačica bloga Finansijski wellness. Ovakvo predavanje će imomogućiti lakše kreiranje cijena i upravljanje finansijama kao i praćenje svih troškova i prihoda.


Selma Halilović

Pored toga, polaznice su imale priliku iz prve ruke čuti i nešto više o različitim vrstama prodaje i ponude proizvoda kako bi za svoje biznise mogle odabrati ono što im najviše odgovara.



Naša gošća Selma se pored svih teorijskih i praktičnih alata osvrnula i na važnost brendiranja kao i digitalnog marketinga koji će uveliko biti od koristi tokom planiranja prvih prirodnih sapuna na tržište.


Semra Sukanović Bešlagić

Na samom kraju želimo istaknuti da smo mi i ZEN tima jako ponosni što svojim radom doprinosimo razvoju i jačanju kapaciteta žena a samim time i naše zajednice. Vjerujemo da je ovo samo početak našeg ulaganja u edukaciju i jačanje društva i radujemo se svim sljedećim poduhvatima.


Posebno se zahvaljujemo UG Agora na nesebičnoj podršci u radu mladih ljudi i što su kao mjesto neformalnog obrazovanja, učenja i jačanja kapaciteta prepoznali važnost jednog ovakvog događaja.


Zahvaljujemo se i našim saradnicima iz DOO Volimo Prirodno koji su dali doprinos u organizaciji edukacije.


U nastavku možete pogledati fotografije sa završnog dana edukacije, a mi želimo još jednom iskoristi priliku i čestitati svim našim polaznicama te im poželjeti mnogo sreće i uspjeha u daljnjem radu.









Recent Posts

See All
bottom of page