top of page

Održan je prvi dio edukacije za izradu prirodnih sapuna

Updated: Mar 29, 2022

Prije nešto više od mjesec dana najavili smo prvu edukaciju za izradu prirodnih sapuna u Bosni i Hercegovini te smo sa jučerašnjim danom završilI sa prvim dijelom upravo ove edukacije.


Edukaciju je vodila Semra Sukanović Bešlagić, vlasnica brenda prirodne kozmetike ZEN, a polaznice tokom prvog dana edukacije imale priliku poslušati prezentaciju i učiti o procesu izrade, korištenju različitih sirovina i aparatura kreiranju recepta ali i dobiti savjete iz prve ruke predavačice koja se zadnje četiri godine bavi proizvodnjom prirodnih sapuna.




U ugodnoj atmosfera Agora centra, uz druženje, priču i rad sve polaznice su uspješno savladale tehniku izrade sapuna hladnim procesom, pripremile svoje prve proizvode a rezultat svog rada moći će da vide tokom drugog dana edukacije koji je planiran za 27.03.2020.


Takođe, tokom drugog dana edukacije polaznice će imati priliku poslušati predavanje na temu "Kako formirati cijenu proizvoda?" što će im olakšati plasiranje njohovih proizvoda.

Zahvaljujemo se prijateljima i saradnicima iz Agora centra i DOO Volimo prirodno koji su olakšali organizaciju ovog događaja, kao i Lejli Sukanović koja je zabilježila sve važne i lijepe trenutnke koje smo zajedno podijelile.


U nastavku možete pogledati fotogaleriju i dio atmosfere sa prvog dana našeg zajedničkog učenja i druženja:














bottom of page